Kaatje Kracht van kleding assitent
Ouderen zorg kleding-02
Ouderen zorg kleding
Ouderen zorg kleding
Ouderen zorg kleding
Ouderen zorg kleding
Ouderen zorg kleding
Ouderen zorg kleding
Ouderen zorg kleding

De Kracht van kleding

 

De Ouderenzorg

Kleding is meer dan een stukje stof. Voor ouderen biedt kleding vaak houvast, veiligheid, herkenbaarheid en een weerspiegeling van hun identiteit. Kleding roept ook herinneringen op en geeft structuur aan de dag. Daarbij lopen ouderen, hun naasten en de zorgprofessionals vaak tegen praktische problemen aan: denk hierbij aan zelfredzaamheid, het kwijtraken van kleding, het moeilijk aan- en uittrekken van kleding en het vinden van de juiste kleding. Kleding betekent voor iedereen iets anders.

De Kracht van kleding laat je vanuit een praktische insteek aanhaken op het programma Waardigheid en Trots.

Laten zien dat je er bent en in gesprek komen met de ander

Oproep

We zoeken een zorginstelling voor ouderen die samen met ons De Kracht van kleding wil doorlopen zodat onze aanpak wordt afgestemd op hun wensen en behoeften.
Daarnaast kan De Kracht van kleding ook heel helpend zijn voor mensen met dementie. Ook voor hen zoeken wij een organisatie die samen met ons wil gaan ontdekken.

Huh/aha moment

Aha Onderwijs

Ook aan de slag met
De Kracht van kleding?

Nieuwsgierig geworden en benieuwd wat De Kracht van kleding voor jouw organisatie kan betekenen?
We vertellen je er graag meer over!

De Kracht van kleding is een initiatief van Dress Case. Dress Case is een maatschappelijke onderneming. Dit betekent dat we de eventuele winst die we maken opnieuw investeren in het maatschappelijk doel van ons bedrijf.

De Kracht van kleding is ontstaan dankzij de jarenlange praktijk- en levenservaring van Mayke Bremmers. In haar missie om De Kracht van kleding verder te verspreiden heeft ze mensen om zich heen verzameld die in De Kracht van kleding geloven en ieder hun eigen specialisatie hebben.

Logo De Kracht van kleding driehoek wit

De Kracht van kleding
Mayke Bremmers

T 06 50446816

Info@dekrachtvankleding.nl

kvk 65092805