Onze missie

Gewoon jezelf kunnen en mogen zijn!

Met het inzetten van De Kracht van kleding wordt er vorm en inhoud gegeven aan het versterken van een inclusieve samenleving. 

De Kracht van kleding maakt het mogelijk dat er oprechte aandacht voor elkaar is. Waarbij ieder mens zich gehoord en gezien voelt. En waarbij je jezelf mag en kan laten zien op een manier die bij jou past.

Dit doen we op praktische en energieke wijze. Iedereen kan en mag meedoen.

 

 

Onze visie

De manier waarop er naar kleding wordt gekeken in onze maatschappij is vaak nog oppervlakkig. Terwijl kleding een essentieel onderdeel is van wie je bent en je dankzij de juiste kleding en alles wat daarbij komt kijken je daadwerkelijk fijner te voelen.

Door met elkaar in gesprek te gaan over de rol van kleding deel je verschillen en overeenkomsten. Je leert elkaar beter kennen en iemand mag zijn wie die is. Er ontstaat begrip en verbinding. Dit zorgt voor een mooie basis om sterker in je schoenen te staan en meer kwaliteit van leven te ervaren.

Kleding biedt daarbij een laagdrempelige ingang om oprechte aandacht aan elkaar te besteden en zorg voor elkaar te dragen. Waardoor ook andere onderwerpen bespreekbaar zijn.

We streven er naar onze kennis en kunde door te geven. Door op een praktische en aansprekende manier aan de slag te gaan ontstaat een positieve energie. Mensen doorleven De Kracht van kleding en laten het niet meer los. Dit maakt het verspreiden op een organische manier mogelijk. We geloven dat mensen dat, met de benodigde ondersteuning, zelf het beste voor elkaar kunnen krijgen.

Visie De Kracht van Kleding

Je maakt er kennis mee, je wordt er blij van, je gaat ermee aan de slag en het gaat in je bloed zitten!

Missie kracht van Kleding

Onze kernwaarden

Ken elkaars verhaal

Samen kom je verder

Plezier hebben

Het doorgeven van onze kennis en kunde

Missie kracht van Kleding

Ook aan de slag met
De Kracht van kleding?

Nieuwsgierig geworden en benieuwd wat De Kracht van kleding voor jouw organisatie kan betekenen?
We vertellen je er graag meer over!

De Kracht van kleding is een initiatief van Dress Case. Dress Case is een maatschappelijke onderneming. Dit betekent dat we de eventuele winst die we maken opnieuw investeren in het maatschappelijk doel van ons bedrijf.

De Kracht van kleding is ontstaan dankzij de jarenlange praktijk- en levenservaring van Mayke Bremmers. In haar missie om De Kracht van kleding verder te verspreiden heeft ze mensen om zich heen verzameld die in De Kracht van kleding geloven en ieder hun eigen specialisatie hebben.

Logo De Kracht van kleding driehoek wit

De Kracht van kleding
Mayke Bremmers

T 06 50446816

Info@dekrachtvankleding.nl

kvk 65092805